SAĞLIKTA KALİTENİN ADRESİ ÖZEL KAPADOKYA HASTANESİ OLDU.

Nevşehir’de 17 yıldır hizmet veren Özel Kapadokya Hastanesi, Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirmede yine Nevşehir’de kalitenin bir numaralı adresi olmayı başardı.

Alanında uzman hekimlerin yanı sıra özverili kadrosuyla Nevşehir’e hizmet vermeyi sürdüren Özel Kapadokya Hastanesi başarılarına bir başarı daha eklemenin haklı gururunu yaşıyor. Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut kalite kontrolde her yıl odluğu gibi bu yılda birinci olmanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi. Yakut, “Özel Kapadokya Hastanesi olarak Nevşehir’imize 17 yıldır hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki bunların yanı sıra alanında uzman hekimlerimiz ve başarılı ve son derece özverili ekiplerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen kalite kontrol uygulamasında hastanemiz Nevşehir’in en kaliteli hastanesi seçildi. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.